Kis PussyMagnet história

2010.10.20. 11:49

Az első, amit soha nem felejt el az ember! Majdnem egy éve történt! Akkor még minden új volt nekünk, emlékszem ahogy tátott szájjal mentünk fel a színpadra a délutáni beállást megelőzően, és nem hittük el hogy ez megtörténik! Amikor megszólaltak a gitárok, és zengett a terem! És elkezdtek szállingózni az emberek, és egyre többen lettek, és egyszercsak azt vettük észre, hogy a füstfelhőből előbukkanó ismerős arcok mind azt kérdezgetik, mikor kezdünk már?!?!? Akkor esett le, hogy ezek a kedves emberek mind miattunk vannak ott! Atyaég!!! Aztán eljött a megbeszélt időpont, mindannyian egymás tekintetét kerestük, majd reszkető kézzel kiittuk az utolsó korty sörünket, megszólalt Tito kedvenc bevonuló zenéje, elsötétedett a terem, és felmentünk a színpadra! Hihetetlen volt. Olyan megszeppenve álltunk ott, mint amikor oviban anyák napján a szerelmünk előtt kellett verset szavalni, de Laci magabiztossága aztán kihúzott minket a bajból, és az általunk vártnál is jobban letoltuk a koncertet. Ami pedig utána jött! Hát az több volt a jónál, így utólag is köszi mindenkinek a tapsot, és hátbaveregetést.

Tudjuk persze, hogy az első koncert sikere annak volt köszönhető, hogy csupa ismerős volt körülöttünk, hogy mindenki tudta hogy pár hónapja kezdtünk, és ezek a tények gyakorlatilag így utólag belegondolva garantálták a sikert.

Aztán jött a második, a szilveszteri fellépés Maglódon a konyhában! Hát erre nem vesztegetek túl sok szót, én jól éreztem magam, és minden negatív visszhang ellenére azért nem lehetett annyira szörnyű, ha a kopasz szomszéd sem rendőrrel fenyegetőzve jött át, hanem az egész családjával a hóna alatt, és ott ugrabugrált előttünk, míg patakokban nem csorgott a verejték a simára borotvált ráncos tarkóján!

A harmadik fellépés ismét egy komolyabb válallkozás volt, a Rézmálban, két másik banda közreműködésével. Az ismerősfaktor itt is magas volt, nem is volt gond a felkészüléssel a koncert előtti pillanatokig, amikoris meghallva a Ham&X produkcióját, az egész zenekaron valamiféle ősi magyar kedvetlenség és sírhatnék lett úrrá. Sokba került felrázni srácokat (mármint sok alkoholba) ebből az állapotból, de sikerült, és azt hiszem a vártnál is jobb hangulatú mókát hoztunk össze! Itt már volt valamiféle színpadi mozgás is, amit nagyon várunk magunktól, de nehezen jövünk bele kicsit!



A következő fellépés a nézők szempontjából már sokkal rizikósabb volt. Szobi lagziján, a menyasszonytánc utánra lettünk időzítve. Ennek a hangulatáról azt hiszem ez a video mindent elárul:



Már nagyban az októberi koncertet szerveztük, amikor beesett egy olyan fellépési lehetőség, amire épeszű zenész nem mond nemet, a lánybúcsú! Igazából az addigi koncertek közül ez volt a legrizikósabb. Olyan lányoknak zenéltünk, akik egyáltalán nem ismertek minket, és a zenénket(zene, hihi). Ezen kívül a helyszín is speciális volt, így aztán totálisan be voltunk fosva (tudjuk lányok, felétek ezt nem mutattuk, de higgyétel el hogy így volt :)). Egyetlen reményünk volt, a lányok által elfogyasztott sok alkohol. Aztán lezajlott ez is, és bár objektíven nehéz megítélni, szeretett road-unk, és az érintett lánybúcsús lányok elmondása alapján jól sikerült ez a koncert is. Olyannyira, hogy velük újra találkozunk a következő koncerten, ugye?

Ami a sorban az 6. lesz, az "Év mágneses vihara"! Nagyon készülünk rá, nem akarunk csalódást okozni sem magunknak, sem nektek, így megígérjük, hogy mi totálisan odatesszük magunkat! Gyertek el sokan, akkor lesz az igazi, viharra fel, Rock&Roll!

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr752385711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BLac 2010.10.20. 12:15:34

A poszt címe lehetne: mivé lett a cserebogár :-) Azért átélni ezt az 5 koncertet nem volt szaaaar. Számítunk mindenkire, a PM csak a barátainkkal együtt teljes!

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2010.10.20. 13:28:32

Az az első koncert nagyon nagy volt, büszke vagyok rá, hogy jelen lehettem.:) Sajnos akkor az afterből nem vehettem ki a részem (akkori csajom hazarángatott...), de majd most lesz nemulass!:)))

kgabesz · http://pussymagnet.blog.hu 2010.10.20. 13:30:13

@Imiface: Köszi Imi! számíthatsz ránk október 30-án is, és a legénybúcsúdon is :)

__balázs__ 2010.10.20. 13:46:02

halljuk végre a saját produkciót!!

kgabesz · http://pussymagnet.blog.hu 2010.10.20. 13:47:45

@__balázs__: türelem, vihart terem!
pénteken vesszük fel!

__balázs__ 2010.10.20. 14:05:40

most látom, hogy 5-ből 4-et behúztam! nem sokan büszkélkedhetnek ilyen mutatóval :-)

kgabesz · http://pussymagnet.blog.hu 2010.10.20. 14:09:18

@__balázs__: ja, jól fog mutatni az önéletrajzodban :)
süti beállítások módosítása