Poszt a csendről

2010.11.29. 08:22

Kedves Rajongóink!

Talán észrevettétek, hogy az utóbbi időszak nem éppen túl eseménydúsan telt a zenekar életében. Ha más nem, a blogbejegyzések száma ezt mindenképpen jelzi. Ezúton meg kell erősítenünk, hogy valóban csönd és nyugalom honol a PussyMagnet háza táján, a koncert óta nem próbáltunk.

A zenekari tagok ebben az időszakban a munkára, magánéletre, egyéb szórakozásokra fordítanak több figyelmet, furcsa módon a fantasztikusan sikerült (leglábbis mi kib...ott jól éreztük magunkat) koncert után leült a hangulatunk és a PussyMagnet átmenetileg a háttérbe sorolódott.

A zenekar természetesen nem szűnik meg, de mind az öten egyelőre más felé fordultunk, átmenetileg. Igyekszünk összekapni magunkat, ráérezni az igazi, őszinte rock and roll ízére újra és rávenni magunkat, hogy belevessük magunkat a próbák izzadságos és izgalmas világába.

Új nóták és feldolgozások ötletei Szobi, daan és Gabesz boszorkánykonyhájában is születnek, nem lesz hiány új dalokban a következő koncerten. Úgy gondoljuk, hogy a feltöltődés időszakát éljük. (bár ez úgy hangzik, mintha 30 éve zenélnénk :-)).

Kérünk titeket, hogy legyetek türelemmel és továbbra is őszintén támogassátok a PussyMagnet zenekart, hiszen a magunk szórakoztatása eltörpül azon öröm mellett, amikor ti élvezitek azt, amit csinálunk !

További tájékoztatás folyamatosan.

A rock and roll legyen veletek!

Lac

Szerző: BLac

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr572480406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2010.12.03. 14:22:36

A múltkor a kocsmában ellopták a Pussymagnet öngyújtómat, csak hogy tudjátok!
süti beállítások módosítása