A PussyMagnet, az őszinte rock zenekara 2010. december 30-án , reggel 7:00-tól féldisznó ölésen feldolgozáson vett részt egy Budapesthez közeli településen, Maglódon. Házigazdánk az a Kesza volt, aki rendszeresen az első sorban tűnik fel a koncertjeinken.

 A hangulatos rendezvényen részt vett a PussyMagnet zenekar 4/5-e, Dani kivételével mindenki kivette részét a disznó feldolgozásából, a hurka és kolbásztöltésből.

Az alábbi kis videó a banda közös ritmusérzékének fejlesztését mutatja be :-) 

Az éhgyomorra való pálinkázást és forralt bor ivást sajnos nem minden banda tag bírta

 

Bátran mondhatjuk, hogy sikerült 2010-et egy nappal lerövidítenünk, mivel a nap többi része homályos és teljesen hasztalanul telt :-)

Ezúton is köszönjük Sacinak és Keszának a vendéglátást, Kesza szüleinek a feldolgozás irányítását (vagy a feldolgozást..). Köszönjük Zoliéknak a videókat, Szobinak pedig a fotókat. Mivel ő fotózott, ő nem szerepel a képeken (a videón viszont igen). :-) És köszönet illeti MicsodaÖccs Balázst is, a roadunkat, mert itt is segített.

A jövőben is szívesen részt veszünk rajongóink meghívására hasonló jótékonysági rendezvényen, hívjatok bátran!

Lac

Szerző: BLac

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr532553853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dé i! 2011.01.07. 17:42:07

Sajnálom, hogy személyesen nem lehettem jelen.
A hivatalos PM márkaképviselet által hozzám eljuttatott termékminták segítségével azonban igazán vidáman fogyasztottam a pálinkából és a 2011-es hurka - kolbi kollekcióból.

A vesémbe láttok srácok :)
úgyis mondhatnám:
"Köszönet doktor!"
süti beállítások módosítása