Önkéntes DJ-k figyelem!

2010.10.21. 15:39

A PussyMagnet zenekar a mai napon az alábbi pályázatnak álcázott kéréssel fordul a rajongóihoz:

Mindigis utáltad a házibulik önkéntes DJ-it, akik csakis a saját zenéjüket erőltették a bulikban, hogy a csajuknál bevágódjanak, megölve ezzel az összes többi ember szórakozását?

Fejcsóválva szoktál ácsorogni a diszkóban a fal mellett, a DJ-t figyelve, ahelyett hogy csajoznál?

Vagy egyszerűen csak tudod a tuti setlistet, amitől fejreáll mindenki a buliban? És ott leszel a PussyMagnet koncerten is?

Akkor te vagy az, aki megmutathatja a koncert után, hogy nem csak a színpadon lehet az egekig emelkedni!
Állítsd össze a saját setlistedet, amitől tuti lesz a bulihangulat, írj nekünk, csapd a hónod alá a laptopodat, és te leszel az aki a koncertünk után megcsinálhatod életed buliját!

Magyarul DJ-t keresünk, aki a fergeteges koncert után még 2-3 órán át szórakoztatná az összegyűlt publikumot. Ha válallnád a dolgot, szólj! Valami bulizós, kicsit rockos, táncolós és pörgős zenei összeállításra gondoltunk! Köszi előre is!

(U.i.: Ezúton kérjük - könyörögve - Bácskai Lacit, hogy ha lehet ne jelentkezzen!!!)

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr52388722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BLac 2010.10.22. 09:31:28

Pedig nekem van a legjobb zenei ízlésem mind közül :-)
süti beállítások módosítása