Holnap 00:01-től kezdődik az I. Nemzetközi PussyMagnet Day! Megkérünk minden kedves csatlakozót, hogy esemény komolyságához híven készüljön fel!
Munkahelyére a pólóban menjen, fennen hirdesse együttesünket, ha kell, keveredjen vitába főnökével, ha az kifogásolja a PussyMagnet feliratú, fekete pólót a bankfiók ügyfélterében :-)
Vigyetek magatokkal fényképezőgépet és kérjétek meg a kollégát, hogy fotózzon le titeket, lehetőleg a munkátokra jellemző állapotban (EKG vizsgálat közben, tervezés közben vagy éppen szemüveget készítve :-))
A fotót a cégeket pontos megnevezésével és a munkakörötökkel együtt töltsétek fel kérlek a facebookra ill. mindenképpen küldjétek el nekünk a lac.bacskai@gmail.com címre, hogy azokat mi is feltegyük mint PM és hogy minden rajongó tutira találkozzon a művekkel!

Bízunk bennetek!


Köszi!!!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr922609394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása