Köszönet

2010.03.16. 08:43

Rendhagyó poszt egy rendhagyó koncert után.

Óriási élmény volt ilyen nagyszerű közönségnek játszani. El sem tudjátok képzelni, mennyire megkönnyítitek az ember dolgát, mikor átengeditek magatokat a daloknak és nem csak a helyeteken ülve dúdoljátok.

Az egész hangulat elsöprő erővel hatott ránk és a színpad minden centijét bejárta. A koncertből ismét kevésre emlékszünk, ezért nagyszerű, hogy a mai technikával már vissza tudjuk nézni :-)

Engedjétek meg, hogy megköszönjük mindenkinek, aki eljött, egész pontosan:

Kovács Balázsnak, Dórinak, Anitának, Reninek, Tucinak, Zuzsónak, Lacinak, Keszának, Sacinak, Zolinak, Melindának, Sanyó Öcsémnek, Diónak, Erzsinek, Évának, Hajninak, Ivettának, Barnának, Rolinak, Ildinek, Gyulának, Melindának, Barnának, Lillának, Flink Balázsnak, Szenyónak, Ancsinak, Payának, Hajninak, Brecsinek, Küszöbnek, Titonak - a Királynak, Benyónak, Metál Esztinek, Bettynek, Johansnak, Balázsnak, Zsófinak, Juditnak, Máténak, Nikinek (aki lélekben volt jelen), Kálcsónak, Jolónak, Csillának, Kecsónak, Zsiginek, Vendelnek, Szeszkónak, Mézgaleónak, a Ham&X-nek (Dorka, Kalán, Lala, Laca, Józsi) és vendégeiknek, Karolinának, Beának, Istvánnak, Istvánnak, Lacinak, Atesznak, Gyiminak (a betegnek), Marcinak, a Rézmál és személyzetének (különösen Andinak), a Mortal Wombat zenekarnak (Viktor, Varró Balázs, Orsi, Krisztián, Ilniczky Péter, Dénes, Bondár Ádám), Beának, Takinak, Zotyának, Daninak, Bácskai Petinek, Juditnak, Soltész Gábornak, Melindának, Tilinek, Török Petinek, Mikinek, Harsányi Gábornak, Molnár Balázsnak, Kabai Juditnak, Vitrai Zsófinak, Magyarfalvi Évának, Aninak, Alicenak, Briginek, Juhász Andinak, Anikónak, Farkas Zsuzsinak, Tóth Nórának, Szabó Péternek, Tóth Gábornak, Katicának, Modla Áginak, Istinek, Kovács Petinek, Reninek, Kocsis Zsuzsának és Petinek.

Ha kihagytunk valakit, nem ér megsértődni. Részegek voltunk és extázisban játszottunk.

Még egyszer ezer köszönet hogy eljöttetek és emeltétek az est színvonalát! Már el is kezdtük szervezni a következő koncertet!

Jöttök?

Szerző: BLac

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr771843164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I Józsi · http://hamandx.hu 2010.03.24. 13:07:42

Noha nem szoktam blogokba irogatni, most mégis kivételt kell tennem, főleg ha már regisztráltam :) (meg hogy beindítsam a kommentezést ehhez a bejegyzéshez :)
Szeretném megköszönni a Ham&X zenekar minden tagjának nevében a meghívást és a kiváló szervezést. Én nagyon jól szórakoztam, de nyugodtan mondhatom, hogy mindannyian jól éreztük magunkat.
Remélem legközelebb is találkozunk, így tovább fiúk!

U.i.
Mennyország Tourist rulezz (a videón ott ugrálok :)

BLac 2010.03.27. 09:35:42

@I Józsi: nyomjuk tovább, és ti is nyomjátok, mert jól össze volt rakva a zenétek!
süti beállítások módosítása