Jójó, tudom elég fura dolog Pinamágnes feliratot a hátunkon cipelni, nem is várnám el senkitől, de mégiscsak ez lett a banda neve, nincs mit tenni. Minden olyan gyorsan történt, gitárvásárlás, zenekaralapítás, első próba, aztán mire feleszméltünk már volt is nevünk... És azért valljuk be, illik ránk :)

A lényeg, hogy október 31. 24 óra a határidő, addig lehet pólót rendelni nálam szóban, írásban, telefonon, SMS-ben, a blogon kommentben, vagy csak úgy e-mailben, esetleg a megrendelő formon, amit oly gondosan elkészítettem! Aztán vasárnap összegzek, hétfőn megveszem a pólókat, és kedden már indul is a nyomás! Többször nem szólok, még azt a látszatot kelteném, mintha senkit nem érdekelne a zenekar és a póló! :)

Szóval rendeljetek! Mi meg addig készülünk a koncertre!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr651480176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rf dori 2009.10.28. 13:41:41

Bocs fiúk, de ezt most kihagynám...

mbujtor 2009.10.29. 12:11:25

na egye fene, egy pólót én is rendelek, hogy legyen a koncertre...
egy számmal legyen nagyobb, mint ami rád jó gabesz.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2009.10.29. 15:15:57

Rendeltem én is a megrendelő formon...:)
süti beállítások módosítása