Dolgos hétköznapok

2009.10.16. 08:48

Rég meséltünk a próbáinkról. Továbbra is nyomatjuk, hetente 2 vagy 3 órában, megállás nélkül. Már három próbatermet kipróbáltunk, de úgy néz ki a 2-4 lesz a kedvenc. Nagyon tetszik a hely hangulata, ki lehet ülni a közös dohányzóba egy sörre, a cuccok is elég jól szólnak, és a teremnek is jó a hangszigetelése:). Mondjuk ez egyre kevésbé lesz fontos, mert akár hiszitek akár nem, kezdünk belejönni. Na jó, tudom hogy a zenész kifejezés még mindig elég nagyképű lenne, de azt a néhány dalt amit hosszas variálás után kiválogattunk, egyre biztosabban nyomjuk. Közben megéltünk néhány hullámvölgyet, hisztiztünk kicsit, veszekedtünk is, de le a kalappal a srácok előtt, intelligens, 30 éves emberek módjára reagálunk le mindent, tudunk kompromisszumot kötni, és lelkesen dolgozunk tovább, ugyanazon célért. És ez marha jó érzés. Talán ez az a része, ami gimiben biztosan sokkal nehezebben ment volna, ott aztán lett volna hiszti, duzzogás, szakítás és újraösszemelegedés :)

Ami a dalokat illeti, a kezdeti 5 dalt kibővítettük 13-ra, volt olyan amit elhagytunk, voltak egyéni kívánságok amiket bevettünk, és volt olyan amit közös megegyezéssel csatptunk a listához. Két külföldi dalt nyomunk, a többi magyar, és van egy vegyes felvágott meglepetés dalunk is, de ez titkos :) Megszavaztunk olyan számokat amik jó mulatósak, mindenki ismeri, esetleges koncerten a közönség is énekelni tudja, de van olyan dal, amit egész egyszerűen azért játszunk mert jó, és kész!

Egyszóval a zenekarosdi megy tovább. Hamarosan egy igazi nagy durranással jövünk, készüljetek kedves PussyMagnet rajongók!

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr121453525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rf dori 2009.10.16. 13:50:23

Csak így tovább srácok! Ne hagyjátok, hogy botfülű rajongók letörjék a lelkesedést!!! Csak azokat a számokat vegyétek fel a listára, amiket Ti szerettek, ne mások kedvében akarjatok járni, ez a Ti zenekarotok! Puszi
süti beállítások módosítása