A "Minden sikeres férfi mögötti nő" sorozatunk soron következő fejezetében speciális interjút olvashattok, hiszen az én páromat, Mártit kérdeztem :

- Milyen érzés egy rockzenész párjának lenni?

Hogy milyen érzés? Ezt addig pontosan nem tudom megmondani, amíg igazán rockzenész nem leszel. Amíg be nem fut a zenekar, nem kiabálják a fital tinik a nevedet. Amíg abból nem áll majd az életünk, hogy próbálsz, és koncertekre jársz minden héten, ami után fáradtan, sör-és cigifüstszagúan érsz haza... És esetleg az újságok címlapján nem leszel/lesztek. Amíg mindez meg nem valósul, addig csak annyit tudok mondani, hogy örülök neki, hogy ilyen kemény, de majd később megtérülő dologba vágtad a fejszédet! Mióta ismerlek nem látok annyi csillogást a szemedben, mint most, amikor a próbákról, dalokról és a "zenésztársaidról", terveitekről beszélsz. A kitartásról és lelkedésről nem is beszélve! Mindent a nulláról kellett kezdened, és bevallom, nem hittem, hogy ennyire simán fog menni. Pikk-pakk megtanulsz gitározni, és ha 50-szerre is elrontod azt a fránya akkordot, akkor sem adod fel! Képes vagy órákon keresztül a gitárod húrjait pengetni, mit sem törődve az újjaidon lévő hólyagokkal, és sebekkel. BÜSZKE VAGYOK RÁD!  Mióta "zenésznek" álltál, sokat javult a ritmusérzéked is. Mit gondolsz a tánccal is megpróbálkozhatunk majd? :) De ami a legjobb: régi barátok- akik közül a bátyámnak külön örülök - most közösen ugyanazon a fába vágtátok a fejszéteket, bebizonyítva magatoknak és a környezeteteknek, hogy ti megcsináljátok. És menni is fog. De ha mégis lenne egy rövid ihletszünet, akkor mi, lányok ott leszünk és segítünk!

- Miben tudod támogatni a zenei karrieremet?
Támogatlak mindenben, és segítek a szerelemes levelek megválaszolásásban. :) A próbák alatt igyekszem programot csinálni, nehogy aggódj, hogy unatkozni fogok egyedül a nagy városban! :) Továbbá ígérem mindig lesz hely a gitárodnak a lakásban... akár a szekrényben, akár az  alján... :)

- Melyik a kedvenc dalod a repertoárból? 
Kedvenc dal? Hmmm.... :) talán a Tankcsapda, talán...

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr21402876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása