I. PM DAY!

2011.01.26. 09:53

Kedves rajongók! El sem tudjuk mondani mennyire jól esett nekünk, hogy ennyien csatlakoztatok a PussyMagnet Nap-hoz! Egész nap kaptuk a jobbnál-jobb fotókat, megható ez a lelkesedés! Köszönjük, köszönjük! Ezt természetesen meg fogjuk hálálni valahol, valamikor :) A képeket összegyűjtjük, és megpróbáljuk majd egy kupacban is nyilvánosságra hozni! Köszi még egyszer!

Holnap 00:01-től kezdődik az I. Nemzetközi PussyMagnet Day! Megkérünk minden kedves csatlakozót, hogy esemény komolyságához híven készüljön fel!
Munkahelyére a pólóban menjen, fennen hirdesse együttesünket, ha kell, keveredjen vitába főnökével, ha az kifogásolja a PussyMagnet feliratú, fekete pólót a bankfiók ügyfélterében :-)
Vigyetek magatokkal fényképezőgépet és kérjétek meg a kollégát, hogy fotózzon le titeket, lehetőleg a munkátokra jellemző állapotban (EKG vizsgálat közben, tervezés közben vagy éppen szemüveget készítve :-))
A fotót a cégeket pontos megnevezésével és a munkakörötökkel együtt töltsétek fel kérlek a facebookra ill. mindenképpen küldjétek el nekünk a lac.bacskai@gmail.com címre, hogy azokat mi is feltegyük mint PM és hogy minden rajongó tutira találkozzon a művekkel!

Bízunk bennetek!


Köszi!!!
 

I. Nemzetközi PussyMagnet Day

2011.01.23. 18:05

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy óriási ötletünk támadt! Önkényesen, vállalva minden felelősséget, 2011. január 25-ét hivatalos PussyMagnet nappá nyilvánítottuk! Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy megkérünk minden Rajongót, hogy aznap a PussyMagnet póló viselésével öregbítse zenekarunk hírnevét!!! Nem kell mást tennetek, csak aznap a pólónkat hordani!!Ha még fotóval is bizonyítjátok aznap, akkor duplakalapemelés jár!

Fotókat a facebookra kérnénk, ha lehet!

Köszi nektek!

Beindultunk!

2011.01.02. 21:10

Kedves Rajongók!

A zene és a ti szeretetetek a mai napon újra összehozta a bandát!

Ideje volt már, hogy az október végi koncert után újra(!) próbáljunk, mert bizony azóta nem jártunk a budapesti próbatermek mélyén.

Erre a legjobb bizonyíték (?) hogy Andris gitárjáról a port törölgettük az elején :-)

Íme Andris, "önkívületi" állapotban:

A próbára Szobinak és Gabesznak volt a legnagyobb "szüksége", mert mind a ketten beújítottak egy brand new guitart. Nekem (Lac), mint laikusnak, talán Szobié tetszik jobban. Hogy nektek melyik tetszik jobban, azt a facebookon található szavazáson fogjuk megtudni. Íme Szobi gitárja:

 Ez a fehér pedig Gabesz új 5 húrós basszere:

 De mindezeken túl, hogy megpengettük az új hangszereket, hogy újra összeálltunk és önfeledten zenéltünk, a mai napon megszületett a PussyMagnet zenekar

MÁSODIK SAJÁT SZÁMA!

Jól belecsaptunk az új évbe, mi?

Boldog Új Évet Nektek!

Szerző: BLac

1 komment

A PussyMagnet, az őszinte rock zenekara 2010. december 30-án , reggel 7:00-tól féldisznó ölésen feldolgozáson vett részt egy Budapesthez közeli településen, Maglódon. Házigazdánk az a Kesza volt, aki rendszeresen az első sorban tűnik fel a koncertjeinken.

 A hangulatos rendezvényen részt vett a PussyMagnet zenekar 4/5-e, Dani kivételével mindenki kivette részét a disznó feldolgozásából, a hurka és kolbásztöltésből.

Az alábbi kis videó a banda közös ritmusérzékének fejlesztését mutatja be :-) 

Az éhgyomorra való pálinkázást és forralt bor ivást sajnos nem minden banda tag bírta

 

Bátran mondhatjuk, hogy sikerült 2010-et egy nappal lerövidítenünk, mivel a nap többi része homályos és teljesen hasztalanul telt :-)

Ezúton is köszönjük Sacinak és Keszának a vendéglátást, Kesza szüleinek a feldolgozás irányítását (vagy a feldolgozást..). Köszönjük Zoliéknak a videókat, Szobinak pedig a fotókat. Mivel ő fotózott, ő nem szerepel a képeken (a videón viszont igen). :-) És köszönet illeti MicsodaÖccs Balázst is, a roadunkat, mert itt is segített.

A jövőben is szívesen részt veszünk rajongóink meghívására hasonló jótékonysági rendezvényen, hívjatok bátran!

Lac

Szerző: BLac

2 komment

Poszt a csendről

2010.11.29. 08:22

Kedves Rajongóink!

Talán észrevettétek, hogy az utóbbi időszak nem éppen túl eseménydúsan telt a zenekar életében. Ha más nem, a blogbejegyzések száma ezt mindenképpen jelzi. Ezúton meg kell erősítenünk, hogy valóban csönd és nyugalom honol a PussyMagnet háza táján, a koncert óta nem próbáltunk.

A zenekari tagok ebben az időszakban a munkára, magánéletre, egyéb szórakozásokra fordítanak több figyelmet, furcsa módon a fantasztikusan sikerült (leglábbis mi kib...ott jól éreztük magunkat) koncert után leült a hangulatunk és a PussyMagnet átmenetileg a háttérbe sorolódott.

A zenekar természetesen nem szűnik meg, de mind az öten egyelőre más felé fordultunk, átmenetileg. Igyekszünk összekapni magunkat, ráérezni az igazi, őszinte rock and roll ízére újra és rávenni magunkat, hogy belevessük magunkat a próbák izzadságos és izgalmas világába.

Új nóták és feldolgozások ötletei Szobi, daan és Gabesz boszorkánykonyhájában is születnek, nem lesz hiány új dalokban a következő koncerten. Úgy gondoljuk, hogy a feltöltődés időszakát éljük. (bár ez úgy hangzik, mintha 30 éve zenélnénk :-)).

Kérünk titeket, hogy legyetek türelemmel és továbbra is őszintén támogassátok a PussyMagnet zenekart, hiszen a magunk szórakoztatása eltörpül azon öröm mellett, amikor ti élvezitek azt, amit csinálunk !

További tájékoztatás folyamatosan.

A rock and roll legyen veletek!

Lac

Szerző: BLac

1 komment

Végre képek!

2010.11.13. 16:45

Végre itt vannak a képek az Év Mágneses viharáról!

R U ready 4 R&R?

2010.10.30. 08:45

Este odavágunk!!! Gyertek, 7 órától várunk benneteket a ojjektumban! Mindenkinek jó alapozást :) Mágnesek

Kicsit sárga, kicsit savanyú... de őszinte!

Vihar a biliben

2010.10.26. 09:36

Kedves nagyon-nagyra becsült Barátaink!

A holnapi nap folyamán közzétesszük azt amire annyira vártatok! Nézegessétek a blogot, illetve a jutyúbot, mert Gabesz videjóklippot is összerendezett a hanganyag mellé! Viharra fel!

Egy hét - hét nap

2010.10.23. 17:35

Egy hét múlva ilyenkor (17:34) a tipikus PM szimpatizáns elkezd készülődni. Felveszi a legszebb ruháját (PM póló :-)), megissza az első sörét, felhívja a havert, hogy mikorra menjenek, majd lassan elindul. Este fél 10-re már olyan állapotba kerül, hogy nem jár más a fejében, csak egy nóta: "Nem számít a méret, ha színpadon a PussyMagnet.." , majd az első taktusokat meghallva robban bele a tömegbe és engedi, hadd vigye magával az őszinte rock and roll!

Szerző: BLac

2 komment

Önkéntes DJ-k figyelem!

2010.10.21. 15:39

A PussyMagnet zenekar a mai napon az alábbi pályázatnak álcázott kéréssel fordul a rajongóihoz:

Mindigis utáltad a házibulik önkéntes DJ-it, akik csakis a saját zenéjüket erőltették a bulikban, hogy a csajuknál bevágódjanak, megölve ezzel az összes többi ember szórakozását?

Fejcsóválva szoktál ácsorogni a diszkóban a fal mellett, a DJ-t figyelve, ahelyett hogy csajoznál?

Vagy egyszerűen csak tudod a tuti setlistet, amitől fejreáll mindenki a buliban? És ott leszel a PussyMagnet koncerten is?

Akkor te vagy az, aki megmutathatja a koncert után, hogy nem csak a színpadon lehet az egekig emelkedni!
Állítsd össze a saját setlistedet, amitől tuti lesz a bulihangulat, írj nekünk, csapd a hónod alá a laptopodat, és te leszel az aki a koncertünk után megcsinálhatod életed buliját!

Magyarul DJ-t keresünk, aki a fergeteges koncert után még 2-3 órán át szórakoztatná az összegyűlt publikumot. Ha válallnád a dolgot, szólj! Valami bulizós, kicsit rockos, táncolós és pörgős zenei összeállításra gondoltunk! Köszi előre is!

(U.i.: Ezúton kérjük - könyörögve - Bácskai Lacit, hogy ha lehet ne jelentkezzen!!!)

Kis PussyMagnet história

2010.10.20. 11:49

Az első, amit soha nem felejt el az ember! Majdnem egy éve történt! Akkor még minden új volt nekünk, emlékszem ahogy tátott szájjal mentünk fel a színpadra a délutáni beállást megelőzően, és nem hittük el hogy ez megtörténik! Amikor megszólaltak a gitárok, és zengett a terem! És elkezdtek szállingózni az emberek, és egyre többen lettek, és egyszercsak azt vettük észre, hogy a füstfelhőből előbukkanó ismerős arcok mind azt kérdezgetik, mikor kezdünk már?!?!? Akkor esett le, hogy ezek a kedves emberek mind miattunk vannak ott! Atyaég!!! Aztán eljött a megbeszélt időpont, mindannyian egymás tekintetét kerestük, majd reszkető kézzel kiittuk az utolsó korty sörünket, megszólalt Tito kedvenc bevonuló zenéje, elsötétedett a terem, és felmentünk a színpadra! Hihetetlen volt. Olyan megszeppenve álltunk ott, mint amikor oviban anyák napján a szerelmünk előtt kellett verset szavalni, de Laci magabiztossága aztán kihúzott minket a bajból, és az általunk vártnál is jobban letoltuk a koncertet. Ami pedig utána jött! Hát az több volt a jónál, így utólag is köszi mindenkinek a tapsot, és hátbaveregetést.

Memoriter

2010.10.15. 11:51

Már csak 15 nap! És a zenekar készül és készül, a szervezés jól halad, és azt tervezzük, hogy ez a mágneses vihar bizony mély nyomokat fog hagyni bennetek!

Nem titkolt szándékunk, hogy a koncert egyik! csúcspontja a már beharangozott saját dal, a "Mágneses vihar" lesz!

Azt is elhatároztuk végre, hogy nem szarozunk, és már a koncert előtt közkinccsé tesszük. Fel is vettük már vagy négyszer, de sajnos egyik sem elég jó ahhoz, hogy megmutassuk. Így aztán nagyobbat álmodtunk, és ledumáltuk az egyik próbateremmel, hogy felveszik nekünk kicsit kifinomultabb technikával, mint a mi kis kézikameránk. Úgy volt hogy holnap lesz a nagy nap, de sajnos közbejött valami a technikusnak, így a "stúdiózás" marad jövő hétre. Drukkoljatok hogy sikerüljön időpontot találnunk, és hogy sikerüljön hibátlanul előadnunk legalább egyszer!

Közben mint írtam elkészültek a pólók is. A pólókat kifejezetten erre az alkalomra terveztük, és nem kis önbizalomról téve tanúbizonyságot, bizony a pólón mi szerepelünk, valamint az új, na jó, az egyetlen saját dalunk szövege!

Házifeladat minden kispajtásnak egy kis memoriter! Nem nehéz, nem kell benito-i szófordulatokra, és tito-i mélyértelmekre gondolnotok, és még a rímek is igazi rímek, így a kettesért a minimum elvárás a refrén biztos ismerete. Négyes osztályzatot az kaphat, aki a teljes dalszöveget együtt énekli Lacival, és az ötöshöz egy verselemzést is el kell juttani hozzánk! Mi igazi liberális tanárbácsik vagyunk, a dalszöveg értelmezésének bármiféle megközelítése érvényes, és nem is próbálkozunk előzetes iránymutatásokkal és magyarázatokkal szolgálni a mondanivalójával kapcsolatban. Engedjétek szabadon a fantáziátokat!

Hajrá gyerekek!

 

PussyMagnet: Mágneses vihar (írta: PussyMagnet verse)

Érzed, hogy más szelek fújnak
De nem tudod miért
Míg régen, napsütés volt
Ma már nem látod a fényt

A csendes napok mind elszálltak
A sűrű felhők mind rád várnak
És a szíved is a torkodban dobog
De a lelked mélyén pontosan tudod

Érzed, ahogy magával ragad
Elsöpör, meggyötör, semmid sem marad
Engedd, és téged is felkavar
Elnyel, megvakít ez a mágneses vihar!

Érzed, hogy új szelek fújnak
És már látod is, miért
Ez a vihar, feldúl mindent
De te bátor vagy, és nézd

Ahogy a régi dolgok megváltoznak
A barátaid mind veled vannak
A sötét felhők fenn gyülekeznek
De te nem láttál még ennél szebbet

Érezd, ahogy magával ragad
Elsöpör, meggyötör, semmid sem marad
Engedd, és téged is felkavar
Elnyel, megvakít ez a mágneses vihar!

Figyelj, nézz fel, nem lehet kétség
Nincs hiába ez a sötétség!
Bízd magad a világ gondjára
Bátran csapj a vihar markába

Érezd, ahogy magával ragad
Elsöpör, meggyötör semmid sem marad
Engedd, és téged is felkavar
Elnyel, megvakít ez a mágneses, Érezd...

ahogy magával ragad
Elsöpör, meggyötör semmid sem marad
Engedd, és téged is felkavar
Elnyel, megvakít ez a mágneses…
Elnyel, megvakít ez a mágneses…
Elvakít mindent ez a MÁGNESES VIHAR