Lick it up!

2010.06.02. 17:33

2 héttel a metál királyainak koncertje után a PM 2/5 része képviseltette magát a glam-rock isteneinek rock cirkuszán.

Kis csapatunk - csak úgy mint két héttel ezelőtt - a közeli Gusztáv sörözőben nyitott (sör+tüske kombináció), hogy aztán jó kedvűen és izgatottan közelítse meg a ojjektumot. A csarnok előtt már gyülekeztek a népek, többen a KISS koncerteken elengedhetetlen sminkben. Egy élelmesebb leányzó komoly pénzszerzési szándékkal festett boldog-boldogtalant, így kapott Reni is egy PaulStanley féle csillagot.




 

Természetesen mi ismét - nem titkoltan promóciós célokkal - PM pólóban jelentünk meg. Mivel több fotós is igyekezett lencsevégre kapni a festett arcokat, kihasználtuk az alkalmat, hogy a zenekart népszerűsítsük:

 
(fotók: passzio.hu)


Jelen volt egy TV-s stáb is (kettőnégy), akiknek természetesen mi is nyilatkoztunk. Elmondtuk, hogy semmi közünk nincs a KISS-hez viszont van egy zenekarunk, a PussyMagnet, melyet itt és most bemutatnánk. Ha jól emlékszem az arcok az elején még viccesnek is találták a dolgot, de mikor igazán elmélyedtünk volna a zenekar történetében lekevertek minket.

A lényeg, hogy ismét kitettünk magunkért! Talán a holnapi adásban, ezen az oldalon meg is nézhetitek majd az interjút.
(Micsodaöccs szerint ha elég részegek voltunk, akkor tuti bekerülünk az adásba :))
 

A csarnokban aztán ismét tovább folytatódott az ivászat, ezért a koncert elejét csak sikerült lekésni (ilyen szempontból nekünk a Guns koncert volt a legideálisabb, ahol 4 órát késtek. Volt idő fogyasztani :)


És hogy milyen volt a koncert? BESZARÁS! A Metallica lanyha prüntyögés volt ehhez képest. Részletes beszámolót találtok eleget a neten. Következő tanulmánytúra? Sziget: Iron Maiden! tudom Laci, és Kispál…

 

  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr652051345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tito 2010.06.03. 06:57:24

Szobi, csatlakozom hozzad a Kispal kirohogeseben! :)

__balázs__ 2010.06.03. 14:20:18

én meg mindkettőtöket kiröhöglek, mert addig még egy Pearl Jam-re is megyek :-)

BLac 2010.06.03. 18:27:15

@Tito: ez nem volt szép...

Tito 2010.06.04. 05:52:14

Az a szép, az a szép, akinek a Pokolgép... :)
süti beállítások módosítása