Alkotói válság

2010.05.04. 08:27

Ha mondhatjuk magunkról, hogy alkotunk valamit, bár ez kicsit nagyképűen hangzik, akkor mondhatjuk azt is, hogy alkotói válságban szenvedünk.

Csöppet sem a lelkesedésünkkel van gond, vagy az elhivatottságunkkal. Mind az öten élvezzük a zenélést és az azt követő sörözéseket :-) Sajnos azonban az elmúlt hetek blogos csendje nem volt véletlen. Andris 4-5 napos franciaországi "túrái" , Dani rendszeres zágrábi tartózkodása, Szobi esküvőszervezése, Gábor szekrény szerelése vagy éppen az én hétvégi meccsem mind olyan tényezők, amik erősen akadályozzák azt, hogy a banda a szokásos heti penzumát teljesítse. És ennek egy következménye van, hogy mivel kevesebbet gyakorolunk együtt, többet kellene gyakorolnunk együtt.. (már ha érted ezt az okfejtést..)

Egy szó mint száz, a tegnapi, ismét félig sikerült próbánkon amit el lehetett rontani, azt kb. el is rontottuk. Az én teljesítményem pocsék szintre zuhant, a gitárosoké nem annyira, de keresték a közös hangot (ami jó hír, hogy megtalálták). Daninak pedig meglepetésre 3 elpróbálás is kellett , mire egy sorozatot be tudott ütni. Gábor nem volt ott, így nem tudott hibázni :-)

Még azok a számok is akadoztak, amik eddig nem..

Nekem, mint a zenekar menedzserének kötelességem felhívni a rajongók figyelmét, hogy szeretett, gyűlölt, utált, imádott, "ki-nem-szar-le-titeket" zenekaruknak elkél a biztatás!

RAJTA HÁT, KOMMENTELJ, BÍZTASS, HA EZT OLVASOD, HOGY MENJÜNK TOVÁBB A LENINI ÚTON!

Hajrá Mágnesek!

Szerző: BLac

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr151973036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rf dori 2010.05.05. 10:20:46

Pedig a billentyűsötök is kitartóan gyakorol, egyre szebben is énekel, ugyhogy Laci jobb lesz ha belehúzol és nem hagyod el Magad! :) Nem nyafogni kell, hanem csinalni, ahogy eddig! Hajrá PM!!!

kgabesz · http://pussymagnet.blog.hu 2010.05.05. 10:29:39

@rf dori: tök igazad van Dóri! Köszi! én is ezt mondom!

BLac 2010.05.05. 10:38:51

@kgabesz: Gabesz nem nagyon tudhatja, mennyire szarul énekeltem, mert nem volt ott.. Ha ő gitározott volna ilyen szarul, már eladta volna a gitárt. Csak én nem tudom eladni a torkomat :-)

szenyo12 2010.05.05. 22:00:20

csináljátok, én nem akarok szeptemberig várni egy búcsúkoncertre. Én most akarok koncertet!

rf dori 2010.05.07. 16:31:35

@BLac: De LAci, ha így folytatot, nemhogy a torkodat, de a hangodat sem fogod tudni eladni, szóval tessék csinálni!!! Gyakorolni kell rendületlenül, nem feladni. Most kihagytatok kicsit, de menni fog az meglátod!
süti beállítások módosítása