Másnap

2010.03.15. 22:58

Még öösze sem szedték az üres üvegeket a Rézmálban, még mindig érezzük a szánkban a szülinapi torta ízét, és még mindig fáj a bordánk az ugrabugrálástól, amikor Szenyó jóvoltából máris egy jó nagy csokor videó áll rendekezésünkre a feledhetetlen éjszakáról.

Ezúton (is) szeretnék az egész zenekar nevében köszönetet mondani mindenkinek, aki eljött és velünk mulatott!!! Óriási élmény volt!!!

Akinek van videója, képe, vagy csak megosztani való emléke a buliról, az ne legyen rest, és legyen olyan kedves, küldje el nekünk! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr351842691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rf dori 2010.03.16. 11:23:56

Gratulálunk a szülinaposoknak is és az egész zenekarnak! Lili pörgött, táncolt és a fejét is rázta rá egy ideig, de aztán elment és visszakapcsolta a Halász Juditot magának :) Gratulálok még egyszer! Puszi: Dóri

BLac 2010.03.16. 12:25:48

@rf dori: Köszi Dóri! Mondhatjuk azt, hogy Lilinek tetszett az előadás? Mondhatjuk azt, hogy rajongónk lett? Mert ha igen, akkor ő a legfiatalabb rajongónk!!! :-)

rf dori 2010.03.16. 13:46:44

@BLac: Igen Laci, mondhatjuk, látni kellett volna, ahogy a fejét rázta itt a gép elött, Téged utánozott :) egyszer remélem el tudjuk vinni egy koncertre..
süti beállítások módosítása