2009. december 31.

Szilveszter napjára, kissé talán meglepő módon, a Pussymagnet hobbyzenekar fellépést vállalt egy maglódi helyszínen. Mint azt Bácskai László (Laci - a szerk.), mint a zenekar frontembere és egyben menedzsere elmondta, egy barátjuk felkérésének tettek eleget aminek nagyon örültek. "Mindig is arra vágytunk, hogy a barátainknak zenéljünk, mert sokkal bensőségesebb, mint egy nagyszínpados fellépés."

A technikai előkészületeket a zenekar tagjai végezték. Barátjukra tekintettel a ezúttal magukra vállalták a fellépés anyagi terheit is, mondván, egy évben egyszer a jótékonyság szinte kötelező, minden zenekar számára. A beállást délután, még a malacsült evés előtt befejezték, majd egy kis önfeledt jam-elés után jó hangulatban fogyasztották el a késői edébet-korai vacsorát.

"Szokásunkhoz híven, szándékosan a meghirdetett időpontnál egy kicsit később léptünk a színpadra" - avat be egy kulisszatitokba Szoboszlai Gergő (Szobi). A fellépés előtt a zenekar tagok, lévén, hogy szilveszter van, a meghívott vendégek körében melegítettek a koncertre. Vendéglátójuk, K.B. házi pálinkája, gyomorkeserűk és az est egyik legfinomabb koktélja, a Full Moon segített a hangulat fokozásában. Végül, a már egyre sűrűbb bekiabalások hatására "muszáj volt szép lassan, egy utolsó feles kíséretében színpadra lépnünk" - zárja le a koncert előkészületeire vonatkozó részt Kovács Gábor (Gabesz), a zenekar basszusgitárosa, aki ezen a bulin próbálta ki először a napokban vásárolt Peavey erősítőjét (Jól szólt - a szerk.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

folyt. köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr81660933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása