Tanulmányút

2009.12.23. 10:15

Kedves Rajongóink (vagy "csak" Olvasóink)!

Zenekarunk 80%-a úgy döntött, hogy tanulmányútra megy az örök klasszikus, az utánozhatatlan, megismételhetetlen és fergeteges megahiperbrutálkirály Metallica koncertjére. Reklám helye nélkül el kell mondani, hogy 2010. május 14-én Budapesten koncertezik a PussyMagnet egyik példaképe, akitől oly' sokat tanultunk és oly' sok fortélyt lestünk el (most nem részletezem, miket.. :-)).

A zenekar menedzsere (aki én vagyok), Szobi indíttatásából javasolta (na jó, ő javasolta), hogy a zenekar vegyen részt a bulin, ahol további trükköket tudunk ellesni, hogyan őrjítsük meg a tömeget. Egyelőre 4-en csatlakoztak a felhívához, Gabesz inkább Pearl Jam koncertre gyűjt és vár. Természetesen oda is el fogjuk kísérni. Bár nem tudjuk hova és mikor.

Kedves Fanok, mondanánk, hogy a Metallica előtt vagy után (inkább után, ahogy Tito kommentelte, "főzenekarként") fellépnénk, de nem szeretnénk a fényüket csorbítani.

Így előreláthatólag a Metallica koncert ELŐTT ÉS UTÁN EGY HÓNAPPAL, PÉLDAKÉPEINKRE VALÓ TEKINTETTEL NEM LÉPÜNK FEL!

UPDATE: Gabesz zenekari tagot megajándékoztuk karácsony és születésnapja alkalmából egy METALLICA koncertjeggyel! Nagyon örült neki! Teljes a banda a tanulmányútra! Boldog születésnapot Gabesz. És VÍG KARÁCSONYT mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr761617468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása