Para

2009.11.03. 10:08

Tegnap elzúztuk a koncertszámokat a megfelelő sorrendben, meg-meg állva. De azért alapjában véve koncentrálva arra, hogy mi van, ha valaki elba---a és valami nem jön ki.

Megállapítások:

- Dani nem ronthat, mert megáll az élet

- én ronthatok, Szobi ugrik a mikrofonhoz és beszáll kicsit. Ha a koncerten ilyet láttok, akkor az azért van, mert előre megbeszéltük. Én soha nem rontok.

- ha mégis rontanék(ami nem fordul elő), az azért van mert

    a. nem tudom a szöveget

    b. nem tudom a dallamot

    c. nem tudom a szöveget és a dallamot

    d. elmegy a hangom, túl magasan énekelnek a köcsög sztár énekesek (Lukács, Lovasi...)

    e. rossz helyen lépek be

- mivel Szobi elég sok szólót nyom, ezért ha ő ront, az ront az összhatáson. Egy rockzenekarban legyen rendes szóló. Ha Szobi ront valamit, profin nyomja tovább. Ez két dolog miatt lehet:

    a. nem veszi észre

    b. észreveszi, de nem akarja tönkretenni a próbát-koncertet. Profi.

- ha Gabesz ront, akkor megáll, felnéz, hogy ki vette észre, mosolyog egy aprót és visszaszáll, követve a dobot. Ha közben a dob ront, akkor baj van.. :-)

- Andris rázódik bele a legnehezebben, ha rontás van. Megáll, megfogja a gitár nyakát, idételenül mosolyog, rázza rám a fejét és suttog (a 6000 decibeles próbateremben, hogy ne zavarja a többieket: "Elbasztam..") Én meg visszamosolygok rá, hogy : "Tudom, mert nem pengetsz" :-))

A lényeg, hogy megindult a para. Bennem legalább is. Úgyhogy szeretnék egy szabályt bevezetni.

A koncertet nem hallgathatja meg olyan egyén, aki józan. Értsd:

1. nőknek minimum 1 rövid (4 v. 5 cl) és egy hosszú ital (sör, bor, martini, koktélka, ilyesmi).

2. férfiaknak minimum 2 rövid és két "hosszú" ital. Jellemzően sör. Egy sör kiváltható egy röviddel.

Namármost. Mivel a buli zártkörű lesz és a csapos az "emberünk", ezért addig nem kezdjük el, amíg a résztvevők száma alapján a megfelelő fogyasztási mennyiség ki nem jön. Ez egyszerű matematikai képlet, ami össze fogunk rakni addig (a nejem segít majd). Sajnos ez még mindig jelentheti azt, hogy valaki (Tito ?:-)) egymaga megissza a fél társaság rövid adagját, de legalább az az egy ember biztosan segít nekünk a színpad alattról jó hangulatot csinálni :-)

Ugye?

Szerző: BLac

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr501494953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tito 2009.11.03. 11:10:35

Szamithattok ram! :)

szesztike 2009.11.04. 15:27:08

Véleményem szerint felesleges parázol Laci!
Ennyi gyakorlás és ilyen szívélyes "itatás" mellet semmi gond nem lehet, jah és a legfontosabb: csakis profi tagok alkotják a zenekart, maximum egy-két botfülü keveredik a meghívottak közé, de ez egyéni szoc problem, nemigaz?! :)
süti beállítások módosítása