Póló under construction

2009.11.02. 12:26

A hétvégén lezárult a pólórendelési határidő, és már be is indult a gépezet. A pólók már a gépsoron, hamarosan elkészülnek. Ha minden jól megy, azoknak akik rendeltek, már a koncert előtt oda tudom adni, és akár jöhetnek abban, ha úgy tartja kedvük.

Az elbámészkodók, lassan kapcsolók, lusták és későn reagálók örömére azonban valamivel többet készítünk, így a koncerten korlátozott számban még hozzá lehet majd jutni a szipiszupi PussyMagnet pólókhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr671492784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kicscsávó 2009.11.02. 20:25:08

Hát, Gabesz ennek én szívemből (értsd: alapvetően) örülök, csak nehogy a PSD rovására menjen :)
Egyelőre úgy tűnik, hogy sajna elég lesz az 1 db póló, de még november végéig rengeteg időm van, nem adom fel :)
Szerdán szájsebészetre megyek, Nektek pedig kitartást a próbákon!

kicsitmás, de nem is annyira:
A próbán használt elektronikák be vannak kötve valamilyen keverőbe és esetleg annak van valamilyen vonalkimenete? Már csak azért mert van egy kazettás deckem, ha arra rá lehet dugni a cuccot, akkor lehetne a próbákról használható "demót" csinálni. Egyik próbára vinnék sört is, mert az nem rossz, hanem jó :)

üdv
MéL

BLac 2009.11.03. 09:53:49

"Szipiszupi" PussyMagnet póló? :-) Ki írta ezt a blog bejegyzést, Tuci vagy te? :-)
süti beállítások módosítása