Felveszek-lejátszok

2009.10.09. 17:14

Hello Rajongók, volt Rajongók! (az első hanganyag feltétele után veszítettünk párat..)

Nem hagyott nyugodni, hogy amíg Kovács Balázs barátunk élőben már-már csillogó szemekkel hallgatta a zenekart, közte az éneket, és utána őszintén azt mondta, hogy a vártnál sokkal sokkal jobb volt a dolog és élvezte, addig a felvételt meghallgatók nagyon pozitívumot nem írtak, azon kívül, hogy "jól haladtok", meg "biztos élően jobb..."

Muszáj volt keresni egy példát arra, hogy át tudjátok érezni, mi a különbség egy mono hangfelvevő eszköz és egy stúdiófelvétel-élő koncert megszólalás között.

Ezt azonban most csak az tudja átérezni, aki volt már valaha TCsapda koncerten. Gondold el, ezerrel tombolsz az első sorban a Pecsában vagy Sopronban a Hangárban. Együtt üvöltesz Lukács Lacival, ugrálsz és léggitározol. Élvezed a zenét, szépen kihallod a dobot, az éneket, a gitárokat. Sok-sok minden visszaköszön a cd-ről, amit rongyosra hallgattál. Fel is veszed a Nokia überfrankó multimédiás telefonoddal. Aztán hazaballagsz, alszol egy nagyot, reggel hánysz kicsit, délben felkelsz, megeszed Anyu húslevesét, majd odaülsz a gép elé, feltöltöd a telefonodról a tegnapi fasza kis koncertet, mosolyogsz még mikor kihúzod a mini USB kábelt a laptopból, majd abban a reményben, hogy felidézheted a tegnapi buli zenei élményét rányomsz a Media Playerre, betöltöd a felvételt és ezt hallod:

 

:-)

Hajrá PussyMagnet!

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr961439008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása