Alakulás(s)

2009.09.22. 21:17

Láss csodát, tegnap a próbánk igencsak hasonlított már egy igazi próbához. Alakul a dolog.

Egy számba kétszer-háromszor belecsaptunk, formáltuk, alakítgattuk. Eldöntöttük a kezdést és megszavaztuk a lezárásokat. Üvöltöttünk a mikrofonba (nem csak én, Szobi és Gabesz is :-)), amit tudtunk, torzítva játszottunk.

Bizony, bizony, a hangulatot a végén már saját magunknak alakítottuk. Eljutottunk abba a fázisba, mikor a legvégén, de csak akkor, két számot frankón begyakorolva már a gitárosok fel mertek nézni a húrokról, elkezdtek mozogni, élvezni a zenélést. Dani félmeztelenül verte e dobot, aztán felállva verte a cint amíg a refréneket üvöltöttük. Nem akaródzott abbahagyni senkinek, mégis le kellett kapcsolni az erősítőt, eltenni a torzítót, utoljára végigsimítani a gitár nyakát, visszaigazítani a mikrofon állványt, lekapcsolni a villanyt és búcsút inteni az 5. próbánknak.

Annak a próbának, ami után újra elragadott minket a hév, hogy erről álmodtunk már mióta.. (na jó, nem fogok hazudni, én nem álmondtam ilyeneket, de kiderült, nélkülem nem tudják megvalósítani a srácok az álmukat, hát segítek nekik :-))

Jaj, még két dolog:

1. Megyünk be a próbaterembe, kezembe a környezetszennyező Tesco zacskó, benne egy Ottakringer lapul, meg az A4-es lapok a szövegekkel. Srác kérdezi: "Neked hol a hangszered?" Én egy sörtől már érdes hanggal végigsimítottam a torkomon: "Nekem itt!" Kell már egy mikrofon...

2. Vittünk hangfelvevő meg video felvevő cuccot (dig. fényképezőt..), de az elem az első fénykép után lemerült. Úgyhogy még egy hetet kell várnotok. De ígérjük, csak egy hetet, jövő héten alkotunk "hangos" anyagot.

:-)

 

Szerző: BLac

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr711400472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szenyo12 2009.09.23. 10:47:07

Először szerintem nézzétek meg, hogy a Homokóra mennyire slágergyanús :D

itcafe.hu/hir/slagergyanu_uplaya_hit_song_science.html

kgabesz · http://pussymagnet.blog.hu 2009.09.23. 10:55:25

@szenyo12: ez marhajó :) de mi inkább majd koncerten mérjük le ezt, a nézők reakciói alapján :)

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2009.09.29. 11:12:10

Wow, király, hogy ilyen jól mennek a próbák!:) Remélem így is marad, ha már emiatt nem jártok focizni hétfőnként!;)

Csak így tovább, várom a "hangos" anyagot!
süti beállítások módosítása