Élünk ám

2009.09.18. 11:08

Élünk ám, és van is egy kis aprócska sztorink is! Két irányból közelítem meg.

Egyrészt múlt hét óta új teremben próbálunk, ami a belvárosban van, közelebb kicsit a nem XIII. kerületi zenekartagoknak. Egész jó, kicsit drágább mint a korábbi, viszont a dobszerkó fullos, az erősítők is rendben vannak, és van egy kis közös dohányzós hangulatos szobája, fotelekkel, középen egy dobbal, ami konkrétan a dohányzóasztal.


Másik irány: két hete voltunk ugye Kinkiez koncerten, ahol a fő fellépő a Moog nevű fiatal, nagyjából híresnek nevezhető magyar banda volt. Laci írt is arról az estéről egy beszámolót, de mivel megkritizáltam a "buzi" szó gyakori használata miatt (nem a Moog-ra írta ezt, inkább a többi fellépőre, és a nézőkre:)), leszedte a blogról az írását. (aki kiváncsi az írásra, az szóljon, elküldöm privátba :))

A lényeg meg most jön. Tegnap Andrissal korábban érkeztünk a zenekar 4. próbájára, hogy igyunk 1-2 sört, kidumáljuk a családi dolgokat, és persze Andris legfrisseb női ügyeit...


Bementünk a dohányzóba, és ott ült a komplett Moog. Amiben nem az a nagy szó, hogy a Moog volt az - hát azér annyira nem hasalunk le előttük, bár lássuk be hogy néhány daluk a maguk stílusában tényleg fasza, a meghódított női szívek mutatója (MNSZ mutató) pedig igen komoly - hanem az a nagy dolog, hogy egy kicsit, pár percig zenésznek éreztük magunkat. Ott ültünk közöttük, dumáltunk mi is, ők is, és közben azt fürkésztük hogy ők hogyan fürkésznek (ez milyen egy hülye szó: fürkész) minket.

Míg mi tudtuk kikkel ülünk szemben, gondolom nekik fogalmuk sem volt mi kik vagyunk, mi próbáltunk úgy tenni mint az igazi zenészek (én közben gondosan eltakartam a Cort feliratot a gitártokomról). Aztán ők szépen bevonultak a termükbe, és nekiláttak egy új dal írásásnak, amit mi kiváncsian hallgattunk, hátha egyszer mi is eljtunk idáig. Na nem pont így fogunk dalt írni, az biztos, mert náluk röpködtek a fisz-moll-dirr-dúr kifejezések -nálunk max a "Harmadiknál fogd le a negyedik húrt!"  mondatok fognak elhangzani - de érdekes élmény volt.

Egy problémánk azért akadt, rendesen beparáztunk, hogy a mi termünk is így kihallatszik majd, ráadásul Dani késik 20 percet. Így hogyan fogjuk elkerülni hogy kiderüljön rólunk a totál kezdő amatőrizmus? De ez is megoldódott, a mi termünk volt a legjobban hangszigetelt terem a városban, így aztán abban a hitben jöttünk el, hogy Moog-ék az álmatlan éjszaka után még mindig azon gondolkodnak, kik lehettek azok a nagyon szimpatikus potenciális konkurenciazenekar a dohányzóban??? Jelentem, mi voltunk a PussyMagnet!

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr831390301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rf dori 2009.09.18. 17:28:12

Örülök, hogy megvagytok ezek szerint, bár kicsit alábbhagyott a lelkesedés, de remélem csak a bloggal kapcsolatban :) Két hét múlva szeretnélek előben is meghallgatni Titeket, okt 1-en megyünk!!! Hol lesz a koncert??? Jegyet hol lehet venni elővételben???

kgabesz · http://pussymagnet.blog.hu 2009.09.21. 09:12:45

@rf dori: a lelkesedés a régi, nemsokára ezt videóval vagy hanggal is demonstráljuk :)
addigis próbálunk ezerrel...
a koncert meghívásos lesz, ne aggódj, neked ingyér lesz! :)

@G 2009.09.21. 10:09:56

Gabesz, légyszíves töltsd már azt a videót, vagy hangot :-)

kgabesz · http://pussymagnet.blog.hu 2009.09.21. 10:12:28

@@G: attól függ ki kéri? amúgy nyugi, lesz majd, csak türelem!

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2009.09.21. 11:33:01

Ugyan, Nektek a Moog nem konkurencia!:)

dé i! 2009.09.21. 11:50:41

Mikinél jobbak a dobok

@G 2009.09.21. 12:15:33

@kgabesz: Egy kiváncsi Fáncsi, aki a neten talált rá erre a mókás oldalra . :-)))

asvader 2009.09.21. 13:19:51

@Imiface: én egyszer a Sear Bliss-es srácokkal szeretnék egy próbateremben ülni! (magyar trombitás metál)

BLac 2009.09.21. 17:50:06

@rf dori: Én mondtam már a többieknek, hogy tegyünk fel hangot vagy videót, de lehurrogtak. Majd még harcolok a rajongóimért! :-)

rf dori 2009.09.22. 17:30:44

@BLac: köszi Laci, bíztam Benned! Gondolom a dobosotok tart kicsit a nyilvánosságtól, de majd meggyőzitek :) Ugye Dani?! :)

@G 2009.09.23. 11:45:34

Laci, te vagy a menedzser, csapj már az asztalra !!!! :-))))
süti beállítások módosítása