Debrecen, Tankcsapda, PM

2009.08.26. 09:54

Ria-ria-Hungária

Allé, allé, debreceni, debreceni, debreceni VSC!

A tegnapi Puskás stadionban sok minden találkozott, ami a zenekarnak fontos, összesűrűsödtünk egy pár négyzetméteren és túlfokozott idegállapotban, érzelmektől nem mentesen szurkoltuk végig 3-an a zenekarból a debreceni LOKI újabb nagyszerű győzelmét! 6 meccsen léptek eddig pályára a selejtezőn, ebből 5-ször nyertek. Nem gyenge...

Egy kis PR:

"A Pussymagnet ezúton is gratulál a legjobb magyar csapatnak a BL főtáblára jutáshoz és kívánjuk, hogy még sokszor énekelhessük el a himnuszt a győzelmetek után a debreceni szurkolókkal közösen a 'Népstadionban'!"

Nem véletlen a poszt, mert az idén 20 éves Tankcsapda repertoáljából 2 nótát is választottunk, a Riót és a Legjobb mérget. Ez utóbbi gimnazista korom egyik legmeghatározóbb klippélménye volt. Először hallottam egy hosszúhajú őrült rockercsávót a tv-ben, fekete fehérben káromkodni és üvölteni, hogy "dugd fel a botodat magadnak SEGGFEJ!"

Hajrá magyar foci, hajrá Debrecen, hajrá Tankcsapda és hajrá Pussymágnesek!

A bejegyzés trackback címe:

https://pussymagnet.blog.hu/api/trackback/id/tr321339104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kgabesz · http://pussymagnet.blog.hu 2009.08.26. 10:20:06

na és persze láttuk a debreceni szurkolók transzparensét: "..néhány óra múlva egy új világban ér földet..." zseniális meglátás!
süti beállítások módosítása